Loading...
Om mig 2018-01-09T18:57:14+00:00
HVEM ER JEG?

I dette afsnit kan du læse lidt om, hvem jeg er.
Jeg hedder Natascha Winther og er 27 år gammel. Jeg har en bachelor fra Idræt og Sundhed. Til hverdag læser jeg til indskolingslærer samt spiller volleyball på 1. division. Jeg elsker at være kreativ og dyrke sport, så derfor går det meste af mine timer med dette.

I 2014 lærte jeg at hækle af min mor. Det første jeg lavede var Karen Klarbæks juletræer. Da jeg var ret utålmodig og ikke rigtig fik talt maskerne jeg lavede, blev de ret skæve (desuden hæklet på vrangen). Det har selvfølgelig også sin charme og hver jul kommer de frem hos min søster og en veninde.
Jeg fik hurtigt lagt hæklingen på hylden, men da min daværende svigerinde ventede sig, kom hæklenålen frem igen og siden har den siddet i min hånd.
Min første opskrift var på Karla Kanin, som er blevet taget godt i mod, både som opskrift men også som færdigt produkt. Tak 🙂
Karla Kanin er den opskrift, der betyder mest for mig, og derfor var det også helt naturligt, at det var hende, der blev omdrejningspunktet for min bog “Karla Kanin og hendes venner”.

OPSKRIFTER

Alle mine opskrifter kan du finde under menupunktet “opskrifter”. Opskrifterne der ligger her er gratis.
Derudover vil der være nogle opskrifter, som kan købes gennem mig. Ved køb af opskrifter, skal du sende mig en mail enten via kontaktformularen eller ved at sende en mail til info@winthersdesign.dk.

Derudover har jeg skrevet en bog, som ligeledes kan købes ved at sende mig en mail.