Første blog-indlæg

Velkommen til min blog og hjemmeside

Du vil på min blog, kunne finde anbefalinger af garn, lidt om mine projekter og en masse gode tips og tricks for et flot resultat eller som bare gør hækling meget lettere. Derudover kan du finde en masse gratis opskrifter og meget meget andet.

Jeg håber du vil synes om at følge med her på siden.
Jeg glæder mig i hvert fald meget til at dele en hel masse med jer alle sammen. Og det første jeg vil dele med jer, er vejen mod en udgivet bog.

Karla Kanin og hendes venner

I starten af 2017, begyndte en drøm om en bogudgivelse, at blive til virkelighed. Min mor havde længe sagt, at hun synes jeg skulle lave en bog med en masse forskellige dyr. Det måtte jeg så igang med.
Allerede i 2015 lavede jeg det første dyr, nemlig Karla Kanin. Hun blev taget godt imod af både børn og voksne og det gav mig mod på at lave flere opskrifter. Den næste opskrift blev Rico Ræv, som faktisk ikke har fået en plads i bogen. Han kom til i marts 2016, og derefter fulgte Alva Abe i maj.
Naturligvis skulle mit yndlingsdyr også laves. Konrad Ko.
Herefter kom Noam Næsehorn til, i sørgelige omstændigheder, og han blev en mulighed for at samle nogle penge ind, til min fætter og hans kæreste som i juni 2016, mistede deres 2 årige søn Noam i en ulykke. Tak til alle jer, som bidrog til indsamlingen. <3

Så gik udviklingen af bamser i stå – og det var først i 2017, da jeg besluttede at lave en bog, der kom flere krammebamser til. Herefter er der fulgt 10 fantastiske dyr.

Bogen kom til at indeholde 14 forskellige dyr, men det helt specielle ved min bog er, at alle dyrene har hver deres sæt tøj, som passer til stort set alle dyr, hver deres personlighed og hver deres lille historie, som kan læses op for de små. Med min bog, kan du lave dit yndlingsdyr og give det en hel garderobe.

2018-01-17T19:53:19+00:00

Leave A Comment