Små hæklede dukker

Nu er min bog endelig klar til salg.
Jeg har denne gang valgt at udgive en e-bog, det vil sige det er en samling på 9 opskrifter, som er samlet i en PDF.

Min proces har været rigtig lang. Det har taget mig over et år at få lavet denne bog. Jeg fik først idéen til dukkerne i december 2017 og de første dukker blev til i starten af 2018. I en lang periode stod det helt stille og jeg overvejede kort at droppe det hele igen. Dog har jeg en mor, som har holdt mig igang og det skal hun have stor tak for, for uden hendes hjælp havde jeg ikke lavet den færdig. Min mor og mormor har knoklet med store dele af renskrivningen af opskrifterne og har man set den måde jeg noterer på, så har det ikke været et let job.

Min onkel, som er fotograf, har endnu engang været fantastisk og sat et fotostudie op i deres stue, for at hjælpe mig med at tage billeder af alle dukkerne. Min fætter og hans kæreste har lånt mig deres mellemste søn, Anker, på 2 år som model. Tak for jeres store hjælp 😀
Tak til de mange testhæklere som har været igang.

Bogen indeholder:
Jordbær Josefine
Fodbold Felix
Viking Victoria
Nat Nohr
Bamse Beate
Skater Storm
Have Hanna
Vinter Wilma
Bade Birk

Ønsker du at få fingrene i bogen skal du overføre 99kr til 28 96 80 20 og skrive din mailadresse i kommentarfeltet, så sender jeg dig bogen.

2019-03-02T23:38:59+00:00

Leave A Comment